Over ons

Over ons
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Meest talentvolle kapsters van maasbree

Een jong team met een aanstekelijk enthousiasme en ruime ervaring in het kappersvak.

Gezelligheid staat bij ons voorop en we vinden het belangrijk dat elke bezoeker zich thuis voelt in onze kapsalon.

  • Stijlvol met ervaring
  • Een professionele salon
  • Wij snappen wat u wilt
  • Alleen de beste producten

Anouk - CEO

Awesome Image

We blinken uit in haarverzorging en styling

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en producten en thuis op het gebied van lifestyle.

Bij ons kun je terecht voor een persoonlijk advies gabaseerd op huidskleur, gezichtskenmerken en de valling van het haar.

Ons team

Ontmoet de kapsters

Anouk
Anouk

48 jaar en ruim 20 jaar trotse eigenaresse van Chapoo kappers! Als een echt mensenmens vind ik persoonlijke aandacht, een luisterend oor en oprechte interesse heel belangrijk. Met veel liefde, ervaring en gedrevenheid laat ik jou een nog mooiere versie van jezelf zijn!­čśŐ

Peggy
Peggy

Ik heb al 36 jaar ervaring in het kappersvak en maak inmiddels 14 jaar deel uit van team Chapoo. Het leukste aan mijn werk vind ik het creatief bezig zijn en het samenwerken met klanten.

Ineke
Ineke

Ik ben Ineke, 42 jaar en werk al sinds 2003 bij Chapoo Kappers. Nog steeds ga ik met heel veel plezier naar mijn werk. Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel een uitdaging in dit mooie beroep! Iedere klant die met een glimlach naar buiten loopt, dat is mijn streven, daar doe ik t voor! Gezelligheid staat bij mij voorop. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.­čśŐ

Michelle
Michelle

Ik ben Michelle, 26 jaar en bijna 8 jaar in het kappersvak. Per November gestart bij mijn nieuwe team van Chapoo kappers! Ik ben gespecialiseerd in het vak barbier en vind het ook ontzettend leuk om kleuringen te maken door middel van folies. Ook ben ik een ontzettende kletskous en vind ik het erg leuk om met klanten bezig te zijn.

Bibi
Bibi

Hallo, mijn naam is Bibi Derks. Ik ben 22 jaar oud en woon in Helden. Zelf zit ik al 4 jaar in het kappersvak. Ik hou ervan om mensen blij te maken en met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Samen met mijn zus heb ik een online kleding webshop. Verder ga ik graag naar feestjes. Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

Meike
Meike

Mijn naam is Meike en ben 18 jaar oud. Ik ben afkomstig uit Sint Anthonis en volg de kappersopleiding in Venlo. Nu zit ik in het 2e leerjaar en loop ik op de dinsdag stage bij Chapoo kappers. Het is een gezellige salon, waar ik hopelijk veel mag gaan leren.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

MAAK GEMAKKELIJK ONLINE EEN AFSPRAAK

Maak hier uw afspraak